Case: Webshop rykker op på side 1 for kæmpestore søgeord og får masser af organisk trafik

Se hvordan vi arbejdede for en større webshop i en konkurrencepræget niche. Resultatet af de rigtige 40 links: Store søgeord på side 1 og masser af ny, organisk trafik.

Linkbuilding er ikke bare linkbuilding.

Vi blev kontaktet af en større webshop, der er i en niche med nogle ret store, konkurrenceprægede søgeord. De havde allerede gjort meget i forhold til gode tekster og onpage-optimering, havde en ret imponerende linkprofil i forvejen, men manglede det sidste for at komme helt til tops i Google og få fat i den kætrede organiske søgetrafik fra Google.

Vi aftalte at bygge 40 nye links over en kort periode. Vi vurderede at dette var sikkert nok netop pga deres tunge, eksisterende linkprofil.

Webshoppen kunne nemt have købt 40 PBN-links fra en hvilken som helst udbyder, eller selv have lavet dem på én af de mange linknetværk, man kan købe sig adgang til. Det havde været billigere for dem end at hyre Prolinks. Men lad os vise dig, hvorfor det også økonomisk gav mening, at lade os tage over.

Et link er nemlig ikke bare et link, og hvis man som mange gør, bare bygger en stak tilfældige links, så er det i bedste tilfælde spild af tid og penge.

Noget af det man får med Prolinks – udover links – er viden og erfaring med hvilke links, der er de rigtige i en given situation, niche og konkurrencesituation.

Kort fortalt udvælger vi som udgangspunkt altid links, der opfylder følgende kriterier:

  • Relevans
  • Sites, der selv ranker for søgeord
  • Sites med trafik
  • Autoritet

Resultater, der taler for sig selv

Resultaterne kom i dette tilfælde ekstraordinært hurtigt. Som du kan se på billedet herover, så:

  • Rykkede webshoppen 48 pladser op til side 1 på ét af deres vigtigste søgeord med estimeret 5.400 månedlige søgninger.
  • De rykkede også 7 pladser op til #11 på et stort søgeord med estimeret 3.600 månedlige søgninger.
  • 15 pladser op til side 1 på et søgeord med estimeret 2.400 månedlige søgninger.
  • Fra #34 til en førsteplads på et søgeord med 1.900 søgninger om måneden.
  • Samt en del andre forbedringer på mindre søgeord.
Skærmbillede 2022-12-10 kl. 20.46.09
Som grafen herover viser, er webshoppens organiske trafik kun steget gevaldigt over de sidste par måneder. Skal vi arbejde med dit website, så tilmeld dig et Prolinks-abonnement.